Martin Zrzavecký prosadil několik projektů v oblasti prevence Kriminality a bezpečí v našem městě.
24.
1.

Město požádá o dotaci na tři projekty prevence kriminality a podpoří projekty v této oblasti.
Plzeň požádá o státní dotaci Ministerstvo vnitra České republiky v rámci Programu prevence kriminality na rok 2019 na tři projekty v celkové výši 733 tisíc korun. Jeden z projektů se bude zabývat realitou kybersvěta, další je věnován základům sebeobrany pro úředníky v přímém styku s klienty a v posledním půjde o příspěvek na rozšíření městského kamerového systému ve čtvrtém plzeňském městském obvodu

ČSSD v Plzni má nové vedení
26.
11.

Novým předsedou ČSSD v Plzni se stal v neděli na volební konferenci sociálních demokratů bývalý starosta Doubravky Michal Chalupný. Na postu předsedy vystřídal bývalého primátora a současného radního Plzně pro bezpečnost Martina Zrzaveckého.

Z Malesic do Radčic vede nová stezka pro chodce a cyklisty
4.
10.

Plzeňské městské obvody Plzeň 9 – Malesice a Plzeň 7 – Radčice nově spojuje 1,1 kilometru dlouhá stezka pro chodce a cyklisty. Vede z ulice Ke svatému Josefu v Malesicích ke kapličce Panny Marie Pomocné v lese Kyjov na straně u Radčic. Náklady na vybudování stezky činily 7,17 milionu korun, většinu z nich hradilo město Plzeň z rozpočtu Správy veřejného statku města Plzeň, menší částí se podílely i oba městské obvody.