Do západočeské metropole se vrací Hrdinové Plzně, jedinečná celodenní prezentace složek IZS
7.
9.

Po dvouleté pauze se v Plzni opět uskuteční celodenní akce pro rodiny s dětmi Hrdinové Plzně. Jedná se o jedinečnou prezentaci všech základních i doplňkových složek integrovaného záchranného systému (IZS). Hasiči, záchranáři, policisté, ale také horská, vězeňská či vodní služba pomocí ukázek techniky a zásahů přiblíží návštěvníkům svůj každodenní život. Organizátor, kterým je město Plzeň, naváže na formát z roku 2019, kdy ji nabídl v prostorách kreativní zóny DEPO2015. Akce se koná v sobotu 10. září od 11 do 18 hodin, vstup je zdarma a za město ji má na starost Odbor bezpečnosti, prevence kriminality a krizového řízení Magistrátu města Plzně.

Odpoledne s Culinkou
2.
9.

Zveme vás všechny na předvolební akci s Plzní v srdci a Culinkou pro úsměv vašich dětí!

Nájemní bydlení začíná být zase „in“
3.
8.

Všichni lidé velice citlivě vnímají nelehkou situaci nejenom u nás, ale i v Evropě. Ekonomickou situaci a především drahotu, která se na nás valí ze všech stran, však nelze změnit mávnutím kouzelného proutku. Jednou ze zásadních výdajových položek Plzeňáka je bydlení. Jak se s ní vypořádat a o možných opatřeních města v této problematice jsme se zeptali Pavla Kotase, lídra kandidátky „Plzeň v srdci“ - uskupení plzeňských sociálních demokratů a nezávislých kandidátů.