Martin Zrzavecký a den s IZS
9.

Nasazují svoje životy, aby chránili ty naše. Hasiči, policisté, záchranáři – to jsou hrdinové všedních dnů. V plném nasazení se představili v sobotu 7. 9. v DEPO2015. HZS Plzeňského kraje, Zdravotnická záchranná služba Plzeňského kraje, Policie České republiky, Horská záchranná služba, Celní správa České republiky, SDH, vodní záchranná služba a další složky IZS. To vše jste mohli vidět v sobotu v depu. Ukázky staré i supermoderní techniky, různých zásahů atd.

Zásah při střelbě na fotbalovém stadionu cvičilo přes 300 osob
5.
6.

Celkem 336 policistů, záchranářů, hasičů, strážníků a stejný počet figurantů se v úterý v Plzni zapojil do velkého cvičení v Doosan Arene Plzeň. Cvičení se konalo díky podpoře Magistrátu města Plzeň a FC Viktoria Plzeň, za vedení města Plzně se jej zúčastnil radní pro oblast bezpečnosti Martin Zrzavecký.

Tradiční Májka ČSSD bude opět na ranči Šídlovák!
24.
4.

Sociální demokracie v Plzni připravuje každoročně již řadu let. V letošním roce tomu nebude jinak. Chystáme pro vás opět zajímavý program a hlavně tradiční stavění májky. Akce je letos pod záštitou ministra vnitra a předsedy ČSSD Jana Hamáčka.